Scroll Top

ترامپ از اجرای «یکی از بزرگترین حملات هوایی تاریخ خاورمیانه» به جزیره خارک خبر داد

ترامپ از اجرای «یکی از بزرگترین حملات هوایی تاریخ خاورمیانه» به جزیره خارک خبر داد

دونالد ترامپ با انتشار پستی در شبکۀ اجتماعی خود، «تروث سوشال»، از حملاتی بسیار سنگین به جزیرۀ خارک خبر داد.

رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: «لحظاتی پیش به دستور من، فرماندهی مرکزی نیروهای ایالات متحده، سنتکام، یکی از سنگین‌ترین حملات هوایی تاریخ خاورمیانه را انجام داد و همۀ اهداف نظامی ایرانی در جزیرۀ خارک را به‌کلی نابود کرد.

ما بهترین و پیچیده‌ترین تسلیحات جهان را داریم، اما من از روی نجابت، تصمیم گرفتم که زیرساخت‌های نفتی جزیره را از بین نبرم. اما اگر ایران یا هر کس دیگری عبور آزادانۀ کشتی‌ها از تنگۀ هرمز را مختل کند، بلافاصله در این تصمیمم تجدید نظر خواهم کرد.»

دونالد ترامپ در ادامه نوشته: «ایران هیچ توانی برای دفاع در مقابل حملات ما ندارد. هیچ کاری از دستشان بر نمی‌آید! ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. همچنین هرگز نخواهد توانست ایالات متحده، خاورمیانه یا جهان را تهدید کند.»

رئیس جمهور ایالات متحده در انتهای این پست نوشته: «نیروهای نظامی ایران و همه کسانی که در این رژیم تروریستی درگیرند، باید عاقلانه رفتار کرده و سلاح‌های خود را زمین گذاشته و هر آنچه که از کشورشان باقی مانده؛ که البته چیز زیادی نیست، را نجات دهند!»

ترامپ می‌گوید اهداف نظامی آمریکا و اسرائیل در ایران، «ممکن است کمی متفاوت باشند»

دونالد ترامپ در آستانۀ پرواز به فلوریدا با حضوری کوتاه در جمع خبرنگاران، تأکید کرد که ایران در ساعات گذشته، هدف حملات «بسیار سنگینی» بوده است.

رئیس‌جمهور ایالات متحده گفت نیروی دریایی، نیروی هوایی، پدافند هوایی، قابلیت‌های هسته‌ای و تقریباً همۀ توان نظامی ایران از بین رفته است.

دونالد ترامپ دربارۀ وضعیت تنگۀ هرمز، با اشاره‌ای کلی گفت که «به‌زودی» ناوهای آمریکایی، همراهی و اسکورت نفتکش‌ها و کشتی‌های باری عبوری از این آبراه را آغاز خواهند کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا ضمن یادآوری روابط بسیار نزدیک با بنیامین نتانیاهو، تأکید کرد که اهداف نظامی آمریکا و اسرائیل در ایران، «ممکن است کمی تفاوت داشته باشند».