مقر فرماندهی ناوگان دریای سیاه روسیه در شبه‌جزیره کریمه هدف حمله موشکی قرار گرفت

02

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که روز جمعه ۳۱ شهریور در حمله موشکی اوکراین به مقر فرماندهی ناوگان دریای سیاه روسیه در شبه‌جزیره کریمه یک پرسنل نظامی کشته شد.

تصاویر منتشر­شده در شبکه‌­های اجتماعی دود غلیظ ناشی از انفجار در این ساختمان در شهر سواستوپول واقع در شبه جزیره کریمه را نشان می‌دهد.

میخائیل رازوژایف، فرماندار منصوب روسیه در سواستوپول، گفت کسی در بیرون این ساختمان آسیب ندیده است ولی در مورد سایر تلفات احتمالی این حمله اظهار نظر نکرد.

او افزود که زیرساخت­‌های غیرنظامی در این حمله آسیب ندیده‌اند اما در مورد میزان خسارات در مقر فرماندهی ناوگان دریای سیاه اطلاعات ارائه نداد.

ماموران آتش نشانی برای مهار حریق در محل حاضر شدند و واحدهای امداد دیگری نیز اعزام شده‌اند که نشان می‌دهد احتمالا این آتش‌سوزی بسیار گسترده بوده است.

ساکنان شهر سواستوپول به رسانه­‌های روسیه گفتند که صدای انفجارمانند را در آسمان شنیدند و سپس دود غلیظی را مشاهده کردند. تصاویری که در اوکراین در شبکه اجتماعی تلگرام منتشر شده است نیز دود غلیظ بر فراز ساحل و بندرگاه را نشان می‌دهد.

خبرگزاری­‌های بین‌المللی تاکنون به طور مستقل نتوانسته‌اند صحت این تصاویر را تایید کنند.

ولودیمیر زلنسکی (نفر وسط) در کنار چاک شومر (راست) و میچ مک‌کانل، رهبران دمکرات و جمهوریخواه در سنای آمریکا

زلنسکی: کمک‌های مالی آمریکا قطع شود اوکراین جنگ را خواهد باخت

خبرگزاری روسی تاس گزارش داد که ترکش­‌ها در محدوده­‌ای به وسعت صدها متر در اطراف ساختمان پخش شده است و تعداد زیادی آمبولانس به محل حادثه آمده‌اند.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه خود گفت که پدافند ضد­هوایی این کشور پنج موشک را در آسمان رهگیری و منهدم کرده است. هنوز مشخص نیست که ساختمان مقر فرماندهی ناوگان دریای سیاه روسیه مستقیما هدف موشک قرار گرفته و یا بوسیله ترکش­ موشک­‌های منهدم‌شده آسیب دیده است.

یک مقام محلی دیگر گفت یکی از موشک­‌های کروز در فاصله ۳۰ کیلومتری از ساحل به زمین افتاده است و موجب بروز یک آتش‌سوزی در لوله­‌های گاز شده است.

میخائیل رازوژایف ، فرماندار منصوب روسیه، ابتدا به ساکنان شهر هشدار داد که به‌دلیل احتمال حملات بعدی از ساختمان‌ها خارج نشوند و به مرکز شهر نروند. ولی مدتی بعد گفت که خطر حملات دیگر منتفی شده است و بدون ارائه توضیحات بیشتر از مردم خواست که به مرکز شهر نروند چون خیابان‌ها مسدود هستند و «اقدامات ویژه‌­ای» اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تاس، پلیس نیز از مردم خواسته است مرکز شهر سواستوپول را ترک کنند.