Scroll Top

بحران آب و برق در ایران؛ پزشکیان: امکان ادامه بقای تهران به‌عنوان پایتخت وجود ندارد

Screen Shot 2025-07-22 at 12.37.03 PM

مسعود پزشکیان می‌گوید که امروز دولتش وارث بسیاری از ناترازی‌های گذشته است و امکان ادامه بقای تهران به‌عنوان پایتخت وجود ندارد. پیشتر سخنگوی او گفت که برای مدیریت مصرف آب احتمال ادامه تعطیلی‌ها وجود دارد. گرمای شدید تابستان و بحران آب و برق، دست‌کم ۱۸ استان از ۳۱ استان ایران را تعطیل کامل یا نیمه تعطیل کرده است. بیشتر کسب‌وکارها به دلیل نبود آب و برق عملا متوقف شده است و شهروندان به‌خصوص در مناطق گرمسیر با دشواری روزافزون در زندگی روزمره مواجهند.

شکایت کاربران شبکه‌های اجتماعی از قطع آب و برق و گرمایی که «امان را بریده»

قطع آب و برق صدای اعتراض بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی را بلند کرده است. آنها می‌گویند در این گرمای طاقت‌فرسا، بحران آب و انرژی از آنچه گزارش می‌شود بدتر است و زندگی روزمره مختل شده است.

یکی از مخاطبان بی‌بی‌سی فارسی گفت که قطع برق باعث سوختن موتور کولر منزلش شده است و جایگزین کردنش هزینه دارد.

بعضی‌ها از دقت و نظم در اجرای قطع برق تعجب کرده‌اند.

یکی دیگر از مخاطبان به کنایه گفت: «تنها برنامه‌ای که حکومت در اجرایش دقیق و منظم است برنامه قطع برق است.»

یک مخاطب نوشت: «زندگی‌مان را به جهنم تبدیل کرده‌اند.»

یک نفر از تاثیر قطع برق بر کسب‌وکار خود شکایت کرد: «وقتی برق می‌رود ماشین قهو‌ه‌ساز کار نمی‌کند، بستنی‌ها آب می‌شوند و نوشیدنی‌ها گرم می‌شوند و مشتری از دست می‌دهیم.»

یکی از مخاطبان گفت: «با توجه به مصرف زیاد وسایل برقی تولید داخلی بعد از وصل شدن برق یخچال فریزر باید حداقل دو ساعت کار کند که به دمای قبلی‌اش برگردد و مصرف خیلی زیاد می‌شود.»