مواضع احزاب کرد مخالف جمهوری اسلامی در اقلیم کردستان عراق بامداد جمعه ۹ مرداد برای چندمین بار در هفته‌های اخیر هدف حمله پهپادی قرار گرفت.

بر اساس اعلام حزب خبات کردستان ایران، دو پهپاد دفتر و اردوگاه این سازمان در مناطق باشیک و توپزاوا را هدف قرار دادند. این سازمان می‌گوید ساختمان به‌شدت آسیب دیده اما این حمله تلفات جانی نداشته است. تصاویر منتشرشده از محل، آتش‌سوزی گسترده و برخاستن ستون‌های دود از ساختمان هدف قرار گرفته را نشان می‌دهد.

حمله به مقر سازمان خبات در حالی انجام می‌شود که سپاه پاسداران ایران در هفته‌های گذشته چند بار مواضع احزاب کرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق را هدف موشک و پهپاد قرار داده بود.

پیش‌تر حمله موشکی به اردوگاه حزب کومله کردستان ایران در زرگویز سلیمانیه به کشته شدن ۹ نفر از اعضای این حزب انجامید. کومله پس از آن اعلام کرد که از آغاز جنگ، مقرها و اردوگاه‌هایش بیش از ۴۰ بار هدف حمله قرار گرفته‌اند.

موج تازه حملات علیه احزاب کرد مخالف جمهوری اسلامی چه زمانی آغاز شد؟

موج تازه حملات علیه احزاب کرد مخالف جمهوری اسلامی پس از آن آغاز شد که در جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران احتمال ورد احزاب کرد به این درگیری مطرح شد؛ سناریویی که هرگز عملی نشد.