خبرگزاری فرانسه می‌گوید که در حمله دیشب آمریکا و عربستان به مواضع نظامیان مورد حمایت ایران در عراق، چند ایرانی هم در میان کشته‌ها هستند.

دو مقام گروه حشد شعبی به این خبرگزاری گفته‌اند که پنج «مستشار» ایرانی در حمله‌ای به استان دیاله در مرکز عراق کشته شده‌اند. پیشتر رسانه‌های ایران نوشته بودند که چهار سپاهی در این حمله‌ها کشته شده‌اند.

خبرنگاران خبرگزاری فرانسه در مراسم تشییع کشته‌شدگان در بغداد مشاهده کردند که تابوت‌های شماری از آنان در پرچم ایران پیچیده شده بود.

حشد شعبی، که با نام نیروهای بسیج مردمی هم شناخته می‌شود، اعلام کرده است که بر اساس آمار اولیه، حداقل۲۰ نفر از نیروهایش کشته و ۳۲ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

ایالات متحده و عربستان اعلام کردند که در پاسخ به حملات علیه نیروهای آمریکا و تأسیسات نفتی عربستان، مواضع گروه‌های مسلح مورد حمایت ایران در عراق را هدف قرار داده‌اند.

ایران و آمریکا دو متحد اصلی عراق هستند اما خصومتی دیرینه‌ که بین این دو کشور برقرار است، عراق را به صحنه جنگ نیابتی تبدیل کرده است.

در دو دهه اخیر دولت‌های مختلف عراق برای حفظ توازن در روابط‌شان با ایران و آمریکا، پیوسته با چالش روبه‌رو بوده‌اند.