احمد دنیامالی، وزیر ورزش ایران، گفته است که اگر در جریان مسابقات جام جهانی «هر اتفاق هنجارشکنی» بیفتد، بازی از جانب ایران «متوقف» خواهد شد.

بنا به گزارش رسانه‌های داخلی ایران، او در توضیح گفته است: «پرچم یا نشان دیگری جز پرچم ما در ورزشگاه‌های جام جهانی باشد، می‌توانیم بازی را ادامه ندهیم.»

او در ادامه افزوده است: «عمده مسائلی که میزبان کارشکنی می‌کرد، حل شده است، مشکل ویزای سایر نفرات تیم ملی حل می‌شود.»

وزیر ورزش ایران همچنین گفت: «برای بازی با مصر به ما گفته‌اند نگران مسائل حاشیه‌ای نباشید.»

همزمان گزارش شده است که فیفا اعلام کرده است که پس از لغو سهمیه بلیت‌های مرحله گروهی جام جهانی برای ایران، تنها چند روز مانده به آغاز مسابقات، در حال تلاش برای «به حداکثر رساندن فرصت حضور هواداران ایرانی در بازی‌ها» است.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که سهمیه بلیت‌های اختصاص‌یافته به ایران برای مرحله گروهی جام جهانی لغو شده است و فیفا می‌گوید در تلاش است راهکارهایی برای تسهیل حضور و حمایت هواداران ایرانی در مسابقات پیدا کند.

پیشتر فدراسیون فوتبال ایران گفته بود که سهمیه اختصاص یافته به این فدراسیون برای فروش بلیت به هواداران تیم ملی لغو شده است.

نخستین بازی تیم ملی فوتبال ایران در برابر نیوزیلند روز ۱۵ ژوئن در لس‌انجلس (بامداد ۲۶ خرداد به وقت ایران) برگزار خواهد شد.