پاکستان: مذاکرات ایران و آمریکا ادامه دارد
پاکستان که در ماههای گذشته نقش میانجی را برای مذاکره و آشتی ایران و ایالات متحده بر عهده داشته روز پنجشنبه اعلام کرد که مذاکره دو طرف ادامه دارد.
خبرگزاری فرانسه به نقل از طاهر اندرابی، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، نوشت: «مذاکره میان طرفین ادامه دارد، بهویژه درباره تنگه هرمز و رفع تنش.»
تأکید بر ادامه مذاکرات میان تهران و واشینگتن از طرف پاکستان و همین طور خود آمریکا در حالی است که در چند شب گذشته، پس از یک وقفه چند روزه، بار دیگر حملات طرفین به یکدیگر آغاز شده است.
سنتکام، فرماندهی مرکزی ارتش ایالات متحده بامداد پنجشنبه خبر داد که «نیروهای ایالات متحده از ساعت ۸ شب به وقت شرقی امروز حملات علیه ایران را آغاز کردند.»
سنتکام در پیامی تازه نوشت: «این حملات پاسخی قدرتمند به تلاشهای حمله ایران دیروز به نیروهای ایالات متحده مستقر در خاورمیانه است.»
در مقابل ارتش اردن صبح پنجشنبه هشتم مرداد از مقابله با حملات موشکی ایران خبر داد و اعلام کرد پدافند هوایی این کشور «پنج موشک بالستیک» شلیکشده به این کشور را رهگیری کرده است.