هگست: امشب تأسیسات کلیدی ایران بمباران می‌شوند

وزیر دفاع آمریکا می‌گوید نیروهای این کشور در منطقۀ خاورمیانه (سنتکام)، «امشب حسابی مشغول خواهند بود».

پیت هگست گفت ایالات متحده امشب «ضربات سختی به ایران وارد خواهد کرد و تأسیسات کلیدی این کشور را هدف قرار خواهد داد».

به گفتۀ وزیر دفاع ایالات متحده، حملات امشب، منافع نظامی این کشور را تقویت کرده و جایگاه دیپلماتیک واشینگتن را هم بهبود خواهند بخشید.

پیت هگست که در مقر فرماندهی سنتکام در تامپا سخن می‌گفت، تأکید کرد که این حملات، «قدرتمند و مشخص خواهند بود».

وزیر دفاع آمریکا همزمان گفت که «اکثر موشک‌های ایران به اهداف خود اصابت نمی‌کنند». پیت هگست از وضعیت خلبانان هلیکوپتر آپاچی‌‌ای که در نزدیکی تنگۀ هرمز هدف قرار گرفته و سرنگون شده بود هم، ابراز رضایت کرد.

در همین حال خبرگزاری تسنیم، نزدیک به سپاه پاسداران به نقل از منابع رسمی جمهوری اسلامی می‌گوید نیروهای مسلح ایران، امشب برای مقابله با هرگونه حمله‌ای آماده‌اند.

این خبرگزاری به نقل از منابع خود نوشت: «در صورت اقدام تهاجمی آمریکا، این کشور بار دیگر با پاسخ کوبندۀ ایران روبرو خواهد شد». در ادامۀ این خبر آمده که در این صورت «برخی منافع دیگر ایالات متحدۀ هدف قرار خواهند گرفت».

همزمان خبرگزاری مهر از فعال‌شدن پدافند هوایی در استان فارس خبر می‌دهد.