نایجل فاراژ، رهبر حزب «اصلاح» بریتانیا، جنگ ایران را «اشتباه» خوانده و ابراز نگرانی کرده است که بعد از شکست انتخاباتی جمهوریخواهان در آمریکا، دونالد ترامپ حملات شدید به ایران را ادامه دهد.
آقای فاراژ گفت که رئیسجمهور آمریکا، «همیشه به قولش عمل کرده است» اما «در این مورد او (ترامپ) گفت که دیگر وارد جنگهای خارجی نخواهد شد و حالا، هشت ماه پس از شروع جنگ، هیچ نشانهای از پایان آن نیست و نهایتا این قیمت سوخت است که صدمه میزند.»
آقای فاراژ در پاسخ به این پرسش که دونالد ترامپ بعد از انتخابات درباره ایران چگونه عمل خواهد کرد گفت: «فکر میکنم نگرانم که رئیسجمهور (ترامپ) حملات شدید به ایران را ادامه دهد. این موضوع من را نگران میکند چون پیامدهای جدیتری برای قیمت نفت، تورم و کل جهان غرب خواهد داشت.»
این سیاستمدار راستگرای بریتانیایی در ادامه اذعان کرد که ابتدا از جنگ آمریکا علیه ایران حمایت میکرده است اما تاکید کرد که «هرگز طرفدار جنگ بیپایان» نبوده است:
«من فکر میکنم حکومت ایران وحشتناک است. فکر میکنم انجام حملاتی برای کندتر کردن برنامه سلاحهای هستهای آنها کار درستی بوده است. اما هیچ وقت طرفدار جنگ بیپایان نبودم. مخالف (جنگهای) لیبی و عراق بودم. در مورد افغانستان هم مردد بودم. همانطور که ترامپ هم بود و این است طنز روزگار.»
آقای فاراژ در پاسخ به این سوال که آیا جنگ ایران اشتباه بوده است گفت: «بدون تردید.»