Scroll Top

همه‌چیز باید از امروز تغییر کند»؛ واکنش سیاستمداران استرالیایی به حمله مرگبار

۴

در پی تیراندازی مرگبار روز یکشنبه، سیاستمداران استرالیایی در حال واکنش نشان دادن هستند.

آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا اعلام کرد جلسه کابینه‌ای که به ریاست او برگزار شد، برای بررسی «لزوم سخت‌گیرانه‌تر شدن قوانین سلاح گرم» بوده است. او افزود: «شرایط زندگی افراد تغییر می‌کند. افراد ممکن است در گذر زمان رادیکال شوند. مجوزها نباید دائمی و مادام‌العمر باشند.»

سوزان لی، رهبر اپوزیسیون از حزب لیبرال، گفت: «از امروز باید همه‌چیز در نحوه واکنش دولت‌ها تغییر کند. یهودی‌ستیزی مشکلی نیست که فقط مدیریت شود؛ بلکه شری است که باید با آن مقابله و آن را ریشه‌کن کرد» او همچنین از نخست وزیر خواست گزارشی را که در ماه ژوئیه از سوی نماینده ویژه دولت در امور یهودی‌ستیزی، منتشر شده بود را «به‌طور کامل» اجرا کند.

سناتور دیوید شوبریج گفت که تشدید قوانین کنترل سلاح «نباید تنها پاسخ به خشونتی که شاهد آن بودیم باشد.»

شان بل سناتور راستگرای استرالیایی خواستار آن شد که «هر کسی که با تروریسم اسلام‌گرای افراطی همدلی دارد» «به‌سرعت بازداشت و در صورتی که شهروند استرالیا نیست، فورا از کشور اخراج شود».